GA
Serveis
Cutillas
   
OnSom
Contacte

Cutillas, Gestió i Assessorament SL, és una gestoria administrativa i assessoria ubicada al centre de Tiana, que pretèn donar servei i assessorament a les empreses, Pimes y autonoms, en les diferents arees empresarials.

Donem totes les facilitats perque les empreses es centrin, en el seu propi negoci, i es despreocupi amb tota tranquilitat de tots els tràmits de la seva empresa.

Els constants canvis en la legislació requereixen un assessorament cada vegada més especialitzat i personalitzat per a cada negoci en aquest sentit, posem al vostre abast la nostra experiència en l’àmbit comptable, laboral, fiscal, legislatiu i d’assegurances, per tal de cobrir tota la gestió de la vostra empresa de manera que no us hagueu de preocupar per les tasques administratives i us pugueu dedicar plenament al vostre negoci.

En el seu equip humà trobem profesionals i col.laboradors col.legiats en el diferents Col.legis profesionals.

Amb més de 30 anys d’experiencia profesional, obrim al poble una Gestoria, on els nostres principals objectius serán la profesionalitat, el compromís amb els nostres clients i la máxima rigurositat i eficiencia.